torstai 5. joulukuuta 2013

Terrrrrveellistä raakasuklaa-asiaa

Nyt tulee reipas mainospostaus, vaikken edes saa tästä mitään suklaabonuksia. (Toki elättelen toiveita siitä.)

Raakasuklaa on paras keksintö ikinä (ainakin tässä pimeässä vuodenajassa) ja nyt sen aineksia saa tilata edes hippasen edullisemmin – ja suomalaiselta toimijalta. Kaakaopapu.fi on juuri avautunut sivusto, jossa on luonnollisesti avajaistarjoukset käynnissä. Ellet ole tutustunut vielä esimerkiksi raakasuklaan valmistuspakettiin, niin käy nyt klikkailemassa tämä itsellesi. Avajaistarjous 19,90 €. (Esim. Ruohonjuuressa ovh 24,90 €.)

Cocovin raakasuklaan valmistuspaketti

Ja jos hotsittaa vaikka leipoa raakakakku suklaakuorrutuksella, Kaakaopavusta löytyy aineksia siihenkin.

Lainataanpa tähän hieman Kaakaopavun sivuilta tekstiä siitä, miksi pitäisi valita tämä kalliimpi herkku tavallisen joulukovehdin sijaan:

"No mitäs kaakaopavulle tapahtuu tavallisessa suklaatehtaassa? Se käsitellään teollisesti ja kuumennetaan, jonka jälkeen kuningas on vain varjo entisestään: iso osa terveellisistä ravinteista on kadonnut. Vamos. Kaputt. Sen jälkeen kaakaoon sekoitetaan valkoista, köyhdytettyä sokeria, joka on heroiinia voimakkaampi riippuvuuden aiheuttaja. Ja täysin ravinneköyhä: siinä ei ole mitään, millä ihmiskeho rakentaa itseään. Mukaan vielä muut täyteaineet ja presto: valmistuu keskiverto tavallinen suklaapatukka. Kaakaota hyvin vähän, ja sekin melkein tapettu hengiltä. 

No, entäs raakasuklaa? Lyhyesti sanottuna: kaikki ravinteet säilyvät valmistuksessa tallella. Kaakaopavun mojosta ei katoa mitään; kaikki kuninkaan voimat pakataan mukaan. Ja samoin on muidenkin raakasuklaan ainesten kanssa: mitään ei kuumenneta yli 42 asteen. Raakasuklaa on täyttä tavaraa." 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

No kato reteesti vaan sanot!