Kaalien tie mun sydämeen käy voissa ja kermassa hauduttelun kautta. Vierastan vielä suurempia parsanpaloja ("puumainen" suutuntuma ei kuulu suosikkeihin), joten etsin pastareseptiä, jossa parsakastike olisi soseena. Ruokalasta löytyi sopivan simppeli versio.
4 annosta
400 g pastaa
1 parsakaali
2 valkosipulinkynsi
1 sipuli
1 punainen chilipalko
2 rkl oliiviöljyä
2 dl (kaura)kermaa
pastan keitinvettä
30 g juustoraastetta
suolaa
Sekoita ainekset sauvasekoittimella tasaiseksi soseeksi. Kuumenna kerma ja kaada se soseen joukkoon. Lisää vähän pastan keitinlientä, suolaa ja juustoraaste. Sekoita pastan joukkoon.
Ah miten hyvää! Kuten kuvasta näkyy, tuli lapattua aika läjä tuota soosia, johon lisäsin myös fetan jämät jääkaapista. Tämä meni ehdottomasti mun suosikkipastalistalle, vaikka olen nykyään aika nirso pastojen suhteen.
Tämä oli hyvää, tehdään toistekin. Jätin tosin chilin pois, koska lapset eivät siitä tykkää.
VastaaPoistaKiva että maistui! Chilittömyys on varmaan oikein oivaa myös. Mulla on joku maaninen parsakaalikausi meneillään, tekisi tätäkin pastaa kokoajan mieli, mutta kokkausolosuhteet ovat remontin takia surkeat.
PoistaJaana, sä ajat mut hulluksi käyttämällä sanaa parsa parsakaalista! Blogin lukijoille tiedoksi: oon kyllä huomauttanut asiasta vuosien varrella ja Jaana se vaan nauttii aiheuttamastaan päänsärystä pilkunviilaajalle sekä nauraa päälle. NNNgh!
VastaaPoista"Mutku ne on eri lajikkeet! Ei kukkakaalikaan oo vaan kukka!" :D
PARSA PARSA PARSA PARSA PARSA!
VastaaPoista