sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Uusi tuttavuus Luomukauppa.fi

Päätin tilata pitkästä aikaa kuivaruokajuttuja nettikaupasta. Olen tilannut pari kertaa aiemmin Green Streetistä (kaupan edellisten omistajien aikana) ja Hyvinvoinnin Tavaratalosta, jotka totesin hyviksi niin hinnaltaan kuin valikoimaltaan. Tällä kertaa Google heitti ekaksi hakutulokseksi uuden tuttavuuden Luomukaupan, joka on luomuleipomo Samsaran ylläpitämä nettikauppa. Pikaisella selailulla paikka vaikutti liian hyvältä ollakseen totta, koska hinnat olivat edullisemmat kuin muissa nettikaupoissa ja valikoima oli juuri minulle sopiva.

Päätin vertailla kauppojen tuotteita vielä tarkemmin. Alla muutamia vertailuhintoja Luomukaupasta, Ekolosta, Ruohonjuuresta, Green Streetistä ja Hyvinvoinnin Tavaratalosta:

Punaiset linssit (500 g)
Luomukauppa 2,13 €
Ekolo 3,20 €
Ruohonjuuri 3,95 €
Green Street 4,00 €
Hyvinvoinnin tavaratalo 3,79 €

Beluga-linssit (500 g)
Luomukauppa 2,95 €
Ekolo 3,70 €
Ruohonjuuri 5,25 €
Green Street ei valikoimassa
Hyvinvoinnin tavaratalo 4,95 €

Auringonkukansiememet 500 g
Luomukauppa 2,53 €
Ekolo 3,90 €
Ruohonjuuri 3,19 €
Green Street 5,90 €
Hyvinvoinnin tavaratalo 3,49 €

Kikhernetölkki (keitettyjä), 400 g
Luomukauppa 1,50 €
Ekolo 2,20 €
Ruohonjuuri 1,89 €
Green Street ei valikoimassa
Hyvinvoinnin tavaratalo 1,79 €

Kun Luomukaupan postikulutkin olivat vain seitsemän euroa ja yli 50 euroa tilaavalle ilmaiset, päätin laittaa tilauksen vetämään. Tilauspäivä sattui pyhäpäivälle, mutta jo seuraavana päivänä kahdentoista maissa sain viestin, että tilaukseni on toimitettu ja sitä seuraavana päivänä tilaus oli perillä lähipostissa. Supernopeaa toimintaa!

Yllä tilaamani ruokatuotteet. Vaikka oma tilaukseni meni yli viidenkympin, eli postikulut olivat ilmaiset, tilattiin kimpassa kaverin kanssa, koska hyvikset minimoi pakkausjätteen ja turhat postitukset. Kaverin tilaama spelttijauhopaketti oli vähän hajonnut ja koko tilaus oli pienessä jauhotomussa. Koska fiilis oli tehokas, laitoin reklamaatiomeilin saman tien. Seuraavana aamuna sain pahoitteluviestin ja pyynnön lähettää tilinumeroni, jotta Luomukauppa voi hyvittää jauhopaketin hinnan. Homma hoidettiin siis tyylillä loppuun asti.

Tilaan ehdottomasti Luomukaupasta uudelleen, koska edullisten hintojen lisäksi tilauskokemus oli miellyttävä. Hinta, tilaamisen helppous, asiakaspalvelun toimivuus ja kattava valikoima ovat itselleni tärkeimmät jutut nettikaupassa luotettavuuden lisäksi. Kaupat, joihin Luomukaupan hintoja vertasin, ovat kalliimpia, mutta niissä voi olla muita hyviä puolia, kuten parempi kosmetiikka- ja kirjavalikoima tai halvemmat postikulut. Luomukauppa sopi minulle parhaiten, koska tilasin aika ison setin ja pääosin ruokajuttuja. Harmi, että Samsaran ihania leipiä voi tilata vain pääkaupunkiseudulle, mutta samalla kunnioitan läpileipomoideaa.

Ja HUOM! Tämä postaus EI ole maksettu mainos, vaan ihan kuten kirjoitin, löysin Luomukaupan Googlella ja päätin tehdä tilauksen. Ja koska kokemus oli niin hyvä, että ajattelin kertoa hyvää sanaa eteenpäin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

No kato reteesti vaan sanot!