Olen poiminut tämän keiton aikoinaan muinaisesta Sport-lehdestä, johon Teresa Välimäki tehtaili reseptejä. Alkuperäisessä reseptissä taisi olla vain basilikaa, mutta itselläni on niin komea minttu kasvamassa, että käytin sitä enemmän tällä kertaa. Omasta mielestäni se toimi tosi hyvin tässä, mutta kyllä basilikan lehtikin tuo tähän hyvää säväystä.
Kuohkea keitto on myös äärimmäisen nopea valmistaa, joten eiku syömään.
Feta-vesimelonikeitto
n. 1 kg vesimelonia
1,5 dl vichyä
n. 2 dl basilikaa, minttua tai molempia (jos ostat valmiin yrtin, menee koko puska)
Suolaa
Pippuria
Jos haluat niin cayennepippuria / paprikaa / chiliä tai muuta tulista pieneksi teräksi
Jos haluat niin cayennepippuria / paprikaa / chiliä tai muuta tulista pieneksi teräksi
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
No kato reteesti vaan sanot!