sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Kesäkurpitsahöystö fetalla

Tämä on varmaan ruoka, jonka moni muukin on keksinyt laittaa, mutta vinkataanpa nyt niille, jotka eivät ole tätä komboa kokeilleet.

Kyseessä on maailman iisein ja nopein arkiruoka, joka on vieläpä terveellinen ja ainakin mun mielestä myös tosi hyvää.

Tarvitset
-1 pienen sipulin
-1 pienen kesäkurpitsan / puolikkaan ison
- paketillinen fetaa
- oliivit, kirsikkatomaatit tms. sopivat hyvin messiin

- suolaa ja pippuria
- rosmariini ja muut yrttimausteet ovat oivia tähän, samoin valkosipuli


Ja sitten ei muuta kuin pilkot sipulin, kuullotat sen öljyssä ja lisäät pilkotun kesäkurpitsan paistettavaksi. Kun kesäkurpitsa saa hieman kullanruskeaa pintaan, lisää feta ja oliivit/tomaatit pannulle ja anna lämmetä.

Tähän käy fetaksi ihan mikä tahansa salaattijuusto tai vähärasvainen versio, ainakin arkena. Toimii varmaan höystönä myös jonkun ruoan kyljessä, itse olen popsinut ihan tällaisenaan. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

No kato reteesti vaan sanot!